Nagymamám konyhájából

receptek a kredenc mélyéről

szego2.jpg 

Rumos meggyes muffin:

Alap +

3-4 evőkanál sütőrum,

25 dkg magozott meggy befőtt, (ha friss meggyből készítjük a sütést megelőző nap magozzuk ki és cukrozzuk le ízlés szerint, különben nagyon savanyú lesz a sütemény),

porcukor (szórni),

2-3 evőkanál liszt,

meggy.jpg


Kikeverem a margarinos alapot, belekanalazom a rumot, majd a lisztes keveréket és a tejet. A lecsepegtetett meggyet összekeverem a 2-3 evőkanál liszttel, így keverem a tésztába, ez segít, hogy a meggy ne csússzon a sütemény aljára sütés közben. Kanállal a sütőformába osztom.

Ha kisült rácsra szedem, és még forrón megszórom porcukorral.


szego.jpg

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 595
Tegnapi: 773
Heti: 1 368
Havi: 19 515
Össz.: 4 796 630

Látogatottság növelés
Oldal: Rumos meggyes muffin
Nagymamám konyhájából - © 2008 - 2017 - nagymamamkonyhajabol.hupont.hu

A HuPont.hu honlap ingyen regisztrálható, és sosem kell érte fizetni: Honlap Ingyen.

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: muffin alaprecept - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »